Header Ads

МЗС РФ представив пісню до річниці анексії Криму (ВІДЕО)




На честь третьої річниці від дати, коли Росія ввела війська в Крим і анексувала півострів в України, в МЗС РФ підготували пісню. Вона носить назву "Севастополь - стяг".
Новину повідомила офіційний представник відомства Марія Захарова, передає «Преса України».
Композицію, яка присвячена кримчанам, написав співробітник Департаменту інформації і друку Василь Харитонов - син Володимира Харитонова, який написав слова пісні "День Перемоги". Виконав твір Володимир Куклін.
"Кожне слово і акорд несуть заряд тієї фантастичної атмосфери великого звершення, яку ми переживали разом з вами в березні 2014 року. Спасибі вам за те, що вірили в Росію навіть тоді, коли ми, росіяни, цієї віри майже не мали. За те, що не видавали нашу з вами країну, нашу з вами історію і, звичайно, свою мрію. За те, що, повернувшись до нас, повернули нам нас самих", - прокоментувала Захарова. 
Нагадаємо, за даними опитування Всеросійського центру вивчення громадської думки (ВЦВГД) росіяни вважають, що незаконне приєднання Росією Криму пішло на користь як країні, так і самому півострову. Однак фінансувати його з держбюджету не вважають за потрібне.

Немає коментарів:

На платформі Blogger.