Header Ads

Ці правила здорового харчування завдають шкоди організму



На думку ряду фахівців, деякі принципи правильного харчування можуть завдати шкоди організму.

Вчені розповіли про типові помилки, яких краще уникати, якщо ви все ж вирішили дотримуватися здорового режиму харчування, передає Ukr.Media
Зокрема експерти розповіли про клітковину, яку так обожнюють прихильники здорового харчування. За їх словами, надлишок клітковини в організмі небезпечний. Її велика кількість може посилити процес виразкових захворювань, запорів, а також знизить імунітет, адже вимагає занадто великих зусиль на перетравлення.
Також вони наголосили на тому, що з розумом потрібно їсти вівсянку. Сніданок з цієї каші вважається надзвичайно корисним, але це правда лише в тому випадку, якщо мова йде про кашу, приготовлену з цільного вівсяного зерна. А от готові каші з вівсяних пластівців цій умові не відповідають, а отже – їхня користь мінімальна.
Відмова від м'яса теж у тренді. Звичайно ж, вироби з обробленого м'яса – ковбаси, сосиски, сардельки – можуть підвищити ризик розвитку раку, адже в них часто містяться хімічні компоненти. Втім, повна відмова від тваринних білків призводить до нестачі вітамінів і мінералів, запевняють лікарі. Рослинна їжа заповнити її не може.



Немає коментарів:

На платформі Blogger.