Header Ads

Оприлюднено лист Саакашвілі до Порошенка, в якому він визнає свої помилки і закликає до переговорів


Оприлюднено лист Міхеїла Саакашвілі, який він написав президенту України Петру Порошенко. Фото звернення виклав на своїй сторінці в Facebook прес-секретар гаранта Святослав Цеголко.
"background-color: white; box-sizing: border-box; font-family: "Noto Serif", serif; font-size: 16px; margin-bottom: 1.2em; margin-top: 1.2em; padding: 0px;"> «Він висловився «Він висловився за деескалацію ситуації, пообіцяв не вдаватися до подальшої дестабілізації і запропонував переговори «з уповноваженим представником». Натомість, як свідчить штурм Міжнародного центру культури і мистецтв на Алеї Героїв Небесної Сотні, свого слова пан Саакашвілі не дотримався. З огляду на численні запити журналістів, а також на коментарі самого Саакашвілі, в яких він маніпулює змістом цього листа, прийнято рішення його оприлюднити», – написав Цеголко.
Також в листі до Порошенка Саакашвілі зізнався, що допускав і допускає багато «політичних помилок».
У листі екс-президент Грузії заперечує роботу на спецслужби країни-агресора.
«Звинувачувати мене в роботі на Федеральну службу безпеки Росії не тільки повний абсурд, але ще й дуже радує ворога України», – написав Саакашвілі.
22 грудня Апеляційний суд Києва розгляне скаргу ГПУ на рішення Печерського суду про запобіжний захід для Міхеїла Саакашвілі.



Немає коментарів:

На платформі Blogger.