Header Ads

Пряниковий будинок і тисяча вогнів: як Меланія Трамп прикрасила Білий дім


Білий дім вже готовий до святкування Різдва 2017. Над перетворенням офіційної резиденції президента США працювала дружина Меланія Трамп.
Дизайн присвячено 200-річчю святкування Різдва у Білому домі. Ідею оформлення - "Заслужені традиції" перша леді США вигадувала самостійно, повідомляє kp.ua.
"Президент, Баррон і я дуже раді першого Різдва в Білому домі. Як і в багатьох сім'ях по всій країні, для нас дуже важливі святкові традиції. Сподіваюся, що в цьому році, відвідавши Білий дім, відвідувачі відчуватимуть себе як вдома. Від імені мого чоловіка хочу побажати всім щасливого Різдва і радісного курортного сезону, - сказала Меланія Трамп.
Резиденція президента засяяла тисячами вогнів. Головною прикрасою стала 5,5-метрова ялинка, встановлена у Блакитній кімнаті. Крім неї, в Білому домі розмістили ще 52 дерева.
Оздоблення кожної з кімнат в Білому домі має символічне значення. Східне крило прикрашене золотими зірками і патріотичними стрічками на честь американських військових.
У Китайській кімнаті створені умови для сімейного різдвяного обіду, а стіл сервірований порцеляною 40-го президента США Рональда Рейгана.
У Великому Фойє та Хрестовому залі шанують перше тематичне різдво Білого дому, присвячене "Лускунчику".
У Блакитній кімнаті розміщується офіційна різдвяна ялинка Білого дому, на якій висять скляні кулі з зображеннями кожного штату США.
Головним частуванням для відвідувачів резиденції став пряниковий Білий дім. Його розмістили у державній столовій. Також кондитери приготували 31 тисячу печива.
Оцінити різдвяне оформлення Білого дому першими запросили дітей. Для зустрічі з ними Меланія Трамп обрала білосніжну сукню Christian Dior із широкими рукавами. Один із запрошених на урочистості дітей назвав першу леді ангелом.

Немає коментарів:

На платформі Blogger.