Header Ads

За допомогою буряка можна легко визначити, наскільки слабкий ваш шлунковий сік!


Перевірені індикатори та поради.

Цікаво, що вживання буряка може допомогти вам визначити рівень кислоти в шлунку. Все, що вам потрібно зробити, це з'їсти овоч, а потім перевірити колір вашої сечі.
Якщо ваша сеча прозора, це означає, що у вас достатньо кислоти в шлунку.
Якщо у вас рожева сеча, ваша шлункова кислота дуже слабка.
Для шлункової кислоти необхідний рН, щоб зробити вітамін B12 більш доступним, а також зруйнувати білки.
Якщо вам не вистачає кислоти в шлунку, ви не зможете правильно перетравлювати білки, і вони потраплять у тонку кишку у вигляді фрагментів білка, а не амінокислоти.
Отже, це може привести до широкого кола проблем, з яких найбільш поширена «протікає» кишка. Цей синдром зазвичай розвивається, коли частки клейковини роблять отвори у тонкому кишечнику, що дозволяє неперетравлені харчових компонентів досягти кровотоку.
На додаток до підвищеного ризику потрапляння в кишечник, неправильне поглинання вітаміну B12 також може зробити вас більш втомленими. Іншими словами, не тільки ваші проблеми будуть розвиватися, ви будете втомлюватися і виснажуватися весь час.
Однак про це не про що турбуватися! Нехай буряк дасть вам внутрішню інформацію про те, що відбувається з кислотою в шлунку, і знайдіть спосіб вирішити цю проблему.
Якщо ваша сеча має рожеві відтінки після споживання буряка, це означає, що ваш рН занадто низький. Якщо це так, вам необхідно зробити наступне:
Випийте 2 склянки води за 15-30 хвилин до їжі
Питна вода перед їжею дає вашому шлунку «водну куртку», яка, в свою чергу, захищає її від кислоти. Аюрведична медицина передбачає, що шлунок буде реагувати належним чином та збільшити виділення соляної кислоти.
Випийте великий ковток органічного яблучного оцту
Випийте ЯУ прямо перед їжею, щоб знизити кислотність шлунка. Використовуйте столову ложку ЯУ для кожного склянки води.
Додаткові переваги буряків
На додаток до надання інформації про кислотному стан вашої кишки, буряк також упакована широким спектром переваг для здоров'я. Ось деякі з них:
Протиракові властивості
У декількох дослідженнях буряк допомогла людям з солідними пухлинами випробувати ремісію. Вони споживали буряковий порошок у воді, і це призводило до усадки пухлини. Буряковий сік володіє міцним живильним профілем, наповненим антиоксидантами, фолієвою кислотою, бальзамуванням і калієм.
Кращі продукти харчування
Згідно Summer Fancy Food Show, буряк — це один з 5 кращих продуктів для здоров'я. Це може бути пов'язано з її здатністю підвищувати лібідо, поліпшувати травлення, знижувати рівні артеріального тиску або просто з-за її універсальності.
Боротьба з запаленням
Завдяки високому вмісту бетаїну, поживної речовини, яке захищає білки, клітини та ферменти, буряк також здатна боротися із запаленням, захищати внутрішні органи і запобігати різні хронічні захворювання.
Підтримка детоксикації
Пігменти в буряках підтримують процес детоксикації організму фази II, при якому токсини прикріплюються до іншим молекулам, щоб їх можна було виключити з організму.

Немає коментарів:

На платформі Blogger.