Header Ads

Продукти, які допомагають знизити холестерин



Підвищений рівень холестерину приносить серйозні проблеми зі здоров'ям. Тому від нього потрібно позбутися за допомогою грамотного харчування.
Міститься в мембранах клітин холестерин допомагає організму виробляти потрібні для нормальної життєдіяльності речовини. Але ви повинні знати про те, що він може бути корисним тільки тоді, коли в організмі його трохи. Шкоди людському організму завдає досить високий його рівень.
Щоб вивести зайву кількість холестерину з організму, почніть вживати в їжу боби. У них міститься пектин. Крім того, вони відрізняються високою поживністю. Це цінна речовина, потрапляючи в організм, буквально оточує клітини холестерину і виводить їх. Рівень холестерину знизиться на 20 %, якщо ви почнете їсти кожен день варені боби, не менше 1,5 чашки.
Не тільки в бобах міститься пектин, він також є і в деяких фруктах. Рівень холестерину знизиться за 2 місяці на 7,8 %, якщо ви будете з'їдати один грейпфрут або яблуко на сніданок, а на обід половинку апельсина. Також ви можете з'їдати по 2 морквини на день, що знизить рівень холестерину.
Також будуть корисні вівсяні висівки, представлені у вигляді каші і теплих булочок. Міститься в них клітковина допоможе в боротьбі з підвищеним рівнем холестерину. Знежирене молоко також добре виводить зайвий холестерин. Випивайте щодня по літру молока, і за 3 місяці, ви знизите холестерин на 8 %.
Звичайний часник відрізняється прекрасною здатністю спалювання шкідливих жирових клітин в крові. Але цей продукт може доставити незручності із-за сильного запаху. Замініть його на часниковий екстракт, позбавлений різкого природного запаху. При регулярному вживанні часникового сиропу ви знизите рівень холестерину до допустимого. Врахуйте, що всі свої корисні якості часник втратить при температурній обробці.
В результаті надмірного вживання кави рівень холестерину збільшується. Це стосується завареної окропом кави. Якщо ви готуєте каву методом фільтрування, ви не підвищите рівень холестерину в своєму організмі.

Немає коментарів:

На платформі Blogger.