Header Ads

Пастух: доки Порошенко президент, війна навряд чи закінчиться (ВІДЕО)




Нардеп від фракції «Об'єднання Самопоміч» Тарас Пастух назвав антиблокаду Донбасу повторенням передмайданних часів. Він передав «палкий привіт» Порошенку і показав вже нашумілі «собачі будки» про які президент України розповідав кілька днів тому. 
Про це він написав в одній із соцмереж. Новину повідомляє «Преса України».
«Дежавю. Був антимайдан, тепер – антиблокада», - пише народний обранець.
Він згадав про екс-президента-втікача, який начебто називав свідомих українців, які згодом вийшли на Майдан і  здійснили Революцію Гідності, «козлами, які постійно заважають жити». А сьогодні подібний шлях обрав вже чинний український глава, який на всю країну заявляє про нероб, які «і собачої будки в житті не побудували». 
«Вітання вам, Петро Олексійович, з блокади – як бачите, «будок» набудували, то мабуть придумайте тепер щось цікавіше, може у стилі попередника?» - заявив нардеп.
Наостанок Пастух наголосив, що українці чекали від Порошенка рішучих дій із завершення війни на Донбасі. Вони надіялися, що за кілька тижнів чи навіть місяців ситуація владнається, проте вона тільки ще більше загострилася.
«На жаль, ми розуміємо, що поки ви президент, війна навряд чи закінчиться», - підсумував він. 
Нагадаємо, напередодні прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що блокада Донбасу негативно позначиться на економіці України і за неї заплатить кожен українець.

Немає коментарів:

На платформі Blogger.