Header Ads

"Говори по-человечески, я не понимаю по-новоросски!": Український військовий познущався з ватажка "ДНР"

У жартівливому відео ватажок терористів Захарченко став півнем.






Український військовий і блогер Валерій Ананьєв познущався над ватажком "ДНР" Олександром Захарченком. Ананьєв записав жартівливе відео з фейковим дзвінком Захарченка і розмістив відео в Twitter і на своєму каналі в Youtube, зазначають Патріоти України.
На відео блогер повідомив підписникам, що Захарченко нібито подзвонив йому, і Ананьєв вирішив записати цю розмову. Коли пролунав дзвінок, з трубки замість людської мови почулося кукурікання півня. "Саньок, ти можеш говорити по-людськи? - запитав Ананьєв у трубку. - Я не розумію по-новоросскі!"


Таким чином військовий обіграв інтернет-мем "Захарченко-півень", що виник на початку 2015 року, коли Захарченко нахамив українському офіцерові.

Далі були кілька цитат Захарченка з його колишніх виступів - зокрема, обіцянка штурмом взяти Київ і протягом 60 днів припинити існування держави Україна. Після комічних спроб напоумити уявного співрозмовника і чергової порції "кукуріку" у відповідь, Валерій повісив трубку, зізнавшись підписникам, що "сподівався на нормальну розмову", але "ви самі все чули - коментарі зайві".
Твіт з цим відео в мікроблозі Валерія Ананьєва ввійшов в топ твітів українського сегмента Twitter.

Немає коментарів:

На платформі Blogger.